La independència de tots

Polítics, no us baralleu més per qui s’endurà el premi d’aconseguir la independència. Si una cosa és certa, és que haurem de fer una llista molt llarga amb els noms de tots  i totes els que estem participant d’aquesta revolució pacífica i efectiva. Ningú té el monopoli.

Tots i totes, líders i gent del carrer, associacions, veïns, mestres, pallassos, resistència, actors, músics, mecànics, mossos, metges, bombers, escaladors, castellers, corals, bloggers, tertulians de les xarxes,…aquests som els protagonistes d’aquest canvi.

Jo vull que el meu nom estigui al carrer. Oi que vosaltres també?

Fem com a Hollywood, posem els noms a les voreres de les nostres ciutats i pobles.

I fem que sigui una independència per a tots els catalans, fins i tot per a aquells que no la volien. Hem de demostrar que el canvi és per a millor i que estan tots inclosos. Que poden sentir-se espanyols si volen, però que ens gestionarem amb la nostra feina i els nostres gestors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s