Vasectomia preventiva

Després de les darreres decisions masclistes dels tribunals, dels comentaris penjats a les xarxes, dels grups que nèixen a raó de tot això, creient-se amb el dret d’abusar de les dones i els dèbils, he arribat a la conclusió que és urgent que introduïm la

vasectomia com a primer recurs d’aturar aquesta progressió geomètrica de violència. Els delinqüents homes són més, més agressius i més promiscus. Mentre que les delinqüents dones ja eviten l’embaràs per pur egoisme.

Hi ha psiquiatres que estan avisant d’aquest increment de persones que trenquen la seva connexió amb el món humà, reduint la seva condició al rèptil involucionat que porten dins. I adverteixen de la gravetat del problema perquè aquestes persones justament són molt promíscues i són les que més es reprodueixen.

La pel·lícula “inside out” de Disney i Pixar feia una gran exposició de la necessitat que tenim d’un equilibri entre tots els sentiments. Quan qualsevol d’ells agafa protagonisme, perdem la nostra humanitat. Sobretot, la ira, ens torna més irreconeixibles.

Així doncs, crec que una de les coses que s’han de canviar en la nostra societat, és aquesta por a quedar-se sense herència genètica. No pasa res per ser estèril. La maternitat i la paternitat van més enllà. Però la violència s’ha de tallar d’arrel. Per això la vasectomia dels delinqüents mascles, hauria de ser una norma preventiva o ben aviat ens trobarem envoltats d’un món agressiu i degradat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s