Provocacions

Ja sabem que no tots els espanyols són així. Malhauradament més de la meitat sí. Són els que s’han unit pujant el PP al poder amb l’únic tret en comú d’anar en contra de Catalunya.

Fer faltes d’ortografia en català, té disculpa després de 40 anys de dictadura, però he de recalcar que aquests que ens odien, són els que fan més faltes d’ortografia en castellà. Per això em mereixen més pena que res. Cap rancúnia.

Acusen els bombers

Catalanofòbia

https://t.me/elpuntavui/2923 Comentari de Pep Rovira – ANC Terrassa
Sra. Arrimadas: m’agradaria saber la seva opinió sobre la poca gràcia que té aquesta Chirigota de la seva estimada Cádiz. M’agradaria saber l’opinió de la persona que vol ser la Presidenta de Tots els Catalans. M’agradaria escoltar la seva opinió, en el seu primer discurs al Parlament. M’agradaria sentir en el seu primer discurs, que demana disculpes en nom de la seva ciutat. M’agradaria que pronunciés les paraules: no se puede desear la muerte de nadie, ni en broma, y menos aún de la persona que va a ser el Presidente de mi tierra de adopción, de mi querida Cataluña.
Si vostè no fa aquest gest, defensant la seva nova terra, vostè mai es mereixerà ser la Presidenta de Tots els Catalans. Ja sabem que a vostè li cansa molt parlar del “monotema”, però si vostè no fa cap declaració al respecte, per mi i per més de 2.000.000 de catalans, pot agafar quan vulgui un “monopatín”.

Més catalanofòbia de fa segles:

RECULL DE PERLES……….DES DEL SEGLE XVII
AUTOR:: JOSEP MIQUEL BAUSSET.—-.MONJO DE MONTSERRAT

ARVE Error: need id and provider

Zoido s’inventa una nova definició de delicte d’odi

365 vídeos de la repressió policial