Una bassa molt visitada

Pete’s Pondcaptura-de-pantalla-2016-08-31-a-les-10_opt-2 és una petita llacuna en Botswana oriental. S’ha format entre les aigües del Limpopo i el Shashe. Fa anys es va posar una càmera de National Geographic per controlar la població d’animals salvatges que hi van a beure o a refrescar-se.

Van tenir la gran idea de compartir en directe allò que es veia i s’escoltava. Recordo que em vaig enganxar a l’observació i era emocionant, després d’algunes esperes llarges, veure apareixer antílops, famílies senceres d’elefants, llangardaixos de considerable mida, així com el més grossos, els cocodrils. També ocells, monos i algun lleó. I era impressionant saber que en aquell moment, estava succeint tot allò que apareixia en pantalla, amb els seus sons al natural.

captura-de-pantalla-2016-08-31-a-les-10_opt

Algunes nits m’hi vaig quedar fins la matinada, enamorada d’aquesta terra enigmàtica

 que és Àfrica. Us animo a que entreu a veure-ho. Potser us embruixi com ho va fer amb mi. Per descomptat que s’ha de saber esperar. És un gran exercici de paciència que també convé practicar.

National Geographic ha fet extensiva aquesta pràctica i podreu trobar moltes càmeres arreu del món. Es poden veure els óssos polars, llops, guepards,…

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.