Llops amb pell d’ovella

Els enemics del poble saben com enganyar-lo. Aquesta és la seva habilitat. Fer creure que l’estimen i en canvi utilitzar-lo i espoliar els seus votants, mantenint-los en la ignorància fàcilment manipulable. 

Després de les repassades que la UE ha fet al Partit Popular, Ciutadans vol incorporar la tàctica del bon discurs, no sigui que també l’entomin amb ells. Però al cap i a la fi no deixa de ser la tàctica del maltractador.

La cara bonica es pensa que només li cal això. Sí. A la vida diària li deu haver anat bé. Allà on entra, per maca, té les portes obertes, se l’escolta, se li perdonen els errors, se la considera víctima, se la deixa copiar. Però no és més que un llop amb pell d’ovella.

El partit de Ciutadans juga ara a dir-nos que compta amb els independentistes per al seu meravellós govern i la nina es veu ja de presidenta.

Com pot comptar amb els independentistes sense ser-ho? Senyora Arrimadas, vostè no té res per oferir-nos en una Catalunya sotmesa a Espanya. I potser el que ens pugui oferir em fa pensar en coses negres. Què pensa fer, posar 2,5 milions de persones en un gueto? Ficar-nos en un vaixell i enviar-nos al mar obert?

És tan incongruent la seva promesa, que no puc imaginar que algú se la pugui creure. El seu posicionament a favor del 155, de la repressió i l’empresonament de civils i membres del govern elegit democràticament, l’anul·lació del català, les multes, les amenaces,…són el llop que hi ha a sota la seva falsa pell d’ovella.

La República està amb la diversitat

Una república oberta a les opinions del poble, sí que pot oferir recer a qui no se senti català. Té unes orelles molt boniques, però potser no les fa servir com hi hauria. El senyor Puigdemont va llegir en el seu moment les característiques principals del nou estat. Hi tenen cabuda totes tres nacionalitats, (la de cadascú per separat i la mixta), hi tenen cabuda les dues llengües i hi tenen cabuda tots els ciutadans en els beneficis que això reportarà en sanitat, transports, educació, seguretat,…i res no els separarà d’Espanya per part nostra.

Prometre molt sent només un vagó, no funciona. Falta la màquina que l’arrossega.

Seguir enganxats a un país que no escolta, té dues vares de mesurar, retorça la informació per manipular el “populatxo” (perquè el poble no es deixa manipular), es riu de les nostres propostes (“nos hemos cepillado su estatuto”), ens treu totes les iniciatives de progrés (energies renovables, impostos justos, sanitat per a tots, ajudes a la gent gran),…no és el bon camí i és això l’únic que ens poden oferir vostès, el PSC i Podem. 

I ara que ja està dit, no serveix que ho incorpori al seu discurs polític. Sempre aneu a remolc de les bones iniciatives d’esquerres. Per definició, les dretes són estàtiques, apoltronades i immobilistes. Heu de copiar el que diuen els que van per davant i incorporar-ho al vostre repertori. Per això les vostres promeses són retroactives…“tornem”. On hem de tornar senyora Arrimadas? A la comoditat de la seva manipulació? S’ha trobat un poble alçat que no la deixa viure tranquil·la?

Vostès ja es varen posicionar. El 155 és la seva marca de fàbrica dels seus discursos i sobre això no es pot construir res convincent. Perquè ha demostrat que quan se li presenta algú amb arguments que no pot rebatre, fa ús de la violència. Es pensa que els creu seguidors pensaran sempre com vostè els digui? Sobre la defensa de la violència i la repressió no es pot construir cap discurs.

És impresentable veure comentaris contra la gent que va rebre cops i van ser ferits el dia 1O i justificar-ho perquè s’hi van posar al davant, encara que llancessin cadires o escridassessin a unes forces policials armades i protegides físicament de dalt a baix. Així educarà els seus fills? Quan li presentin arguments que vostè no pot rebatre els donarà un castanyot? Senyora, s’ha posat del costat fosc de la força. Vostè no té campanya, vostè viu d’intentar enfonsar la campanya dels que la tenim.

Però no se’n sortirà amb la seva. Potser els que no saben de què va, la puguin seguir temporalment, però aviat s’adonaran que també els enganya. Vostè i el senyor Rivera, utilitzen mitges veritats per posar-se d’herois salvadors. Fent servir un llibre que ni tan sols era de text, per dir que el mapa que hi havia era una crida a envair territoris, quan en realitat era un mapa que mostrava on es parlava el català i que especificava clarament que Catalunya era una autonomia d’Espanya. Això és altament roí. I li diré, si es pensa que faig servir un gran català, sàpiga que cada dos per tres he de buscar al diccionari les paraules i així i tot, segur que faig molts errors, perquè “se m’ha adoctrinat tant en català”, que ni tan sols el sé escriure correctament.

Aquí és on es troba Ciutadans, posicionats a eliminar el català, (que vostè ni el parla), a eliminar els ajuts econòmics, a endarrerir el progrés,… com pot dir que ens té en compte? Només té en compte la seva butxaca. Vostè no s’arriscaria mai a anar a la presó pels seus ideals. No es compari, perquè no arriba ni a la sola de la sabata dels polítics de debò.

De tot el que diu només puc treure la seva por. Té por de perdre i per això va de guanyadora. Per això menteix, promet, infla els caps dels seus seguidors amb una vida fàcil i regalada, que en realitat només espera tenir vostè. Però ja li dic que s’ha unit a qui també la deixarà penjada. Perquè el que els guia, com a vostè, és l’ambició i l’ambició escombra a tot aquell que es posi per davant i vostè encara que no és a primera línia, els molesta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.