Diari gràfic del procés (en construcció)

Començo a recollir informació gràfica, editorials i articles sobre el procés.

Això costarà temps, entre altres coses, perquè el procés durarà. Però a la fi, tindré una pàgina on hagi recopilat tots els records, per gaudir de la nostra República, perquè el que tinc clar, és que el camí és aquest, encara que potser al principi ens ho vàrem creure molt fàcil i ràpid. No deixarem de banda el camí cap a la República.

A Europa ja s’hi poden posar còmodes, perquè si no fos aquest 21D, a Catalunya tindran cada cap de setmana una manifestació i se’ns aniran ajuntant les esquerres, les poques que queden i que ara es pensen que poden dialogar amb el govern central.

No pararem fins aconseguir-ho! Però això és parlar per parlar, perquè el 21D GUANYAREM!!!!! 

Acudits           Vídeos varis            Documents positius             Provocacions

Recull de vídeos sobre el procés, rebut el 14 de novembre de 2017

Recull de vídeos sobre el procés, rebut el 25 de maig de 2018

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.