Carta als independentistes

És sorprenent que vagi a escriure una carta als independentistes, entre els quals m’hi compto.

I sobretot, polítics que esteu al front del moviment social més important d’aquest segle que comença, no feu el ruc, no feu els sòmines, no us enfronteu. Seguiu com fins ara, defensant el poble! Res pot pesar més que la voluntat de qui us ha votat. No hi pot haver diferències ara. PRIMER, LA REPÚBLICA.

No tempteu la sort. El govern espanyol està fent totes les trampes i adaptacions a la seva “justícia” que té a mà i que s’inventa.

Les minories que no saben perdre estan jugant a guanyar tot i ser minories. No els doneu pas l’oportunitat.

La república s’ha declarat. Defensem-la.

Animo de tot cor a tots els ciutadans que pensen que hem de continuar el nostre camí històric a formar part de les CDR, comitès de defensa de la república. Perquè més enllà de tot, el que volem és una república justa, que vetlli pels interessos socials. Les CDR estan començant a centrar-se en dissenyar aquest nou país que tots volem, però calen mans, pensaments i presència.

Ajuts socials, educació de qualitat, sanitat pública, pensions justes, cultura i medis de comunicació lliures, llengües oficials, transports assequibles i pràctics, comerç just, cura del medi ambient, solidaritat i tantes altres coses que ens calen per pertànyer a la Catalunya que somiem.

La complicitat del detall groc ens ha d’acompanyar allà on anem. No ens sentim sols. Hem guanyat! No ho deixem escapar. Encara que ens costarà més temps del que pensàvem, cal seguir el camí i a bon pas. No ens adormim!

Que tinguem tots una bona sortida d’aquest complicat 2017 i l’entrada al 2018 sigui feta amb seny, per part de tots i més del govern central. Que entengui que mai ens doblegarà amb aquest tarannà imperialista. Que entengui que el temps de la monarquia ja és passat. Que s’avergonyeixi de les accions que ha pres, que entengui que la justícia comença per castigar la pròpia corrupció. Que el 2018 ens porti a la república de forma pacífica i dialogada. Volem parlar-ne. Volem explicar-nos sense haver d’anar a la presó.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.