El sexe no és per a tant

Algú ho havia de dir. Hem fet que el món giri en voltant dels genitals. Qualsevol cosa es fa per una rebolcada sexual. Tot el que es compra és per atraure una parella ocasional. Hem passat de la castració mental a l’abús d’una idea.

El sexe està bé i cadascú és lliure de sentir-lo, sol o acompanyat, a la seva manera. Però no hem de fer del sexe el pilar de la felicitat, perquè hi ha moltes més coses que en donen més.

Trobo abusiu l’ús de les connotacions cap al culte del cos. Si seguim així, aviat tindrem generacions senceres de cossos perfectament buits!

Cal cuidar-se, cal sentir-se bé amb un mateix, arreglar-se agradablement a la vista. Molt bé. Però sempre hem de conservar un “setè” sentit, el de l’equilibri. No podem omplir-nos únicament de bellesa corporal i menys a edats tan tendres com s’està fent.

El pèndol oscil·la de punta a punta, però si som homo sapiens sapiens, hauríem de saber-lo controlar. M’agradaria que es fes més màrqueting de l’educació, del coneixement que ens fa lliures, de les arts i la solidaritat. Ja n’hi ha prou de fer girar el món al voltant d’una obsessió, que a més a més és promocionada per a la mentalitat masculina. Perquè si fem servir la sinceritat, crec que ni totes les dones, ni tots els homes, senten que el sexe els és imprescindible, com fan creure.

Penso que de vegades, els homes se senten forçats a fingir també. Que han de donar aquella imatge de mascle semental i incansable, quan en realitat desitgen un contacte més afectiu i tranquil. I encara que la incorporació de la dona al plaer sexual ha estat un pas positiu, (no com abans que era el “descans del guerrer” i s’havia de mantenir “casta”), també se les obliga  a estar a un nivell de perfecció i disposició exagerat.

Compartir una vida, un repte, un camí. I que el sexe en sigui una part. No tot l’escenari.

El sexe pot ser divertit, emocionant, desestressant, però també pot arribar a avorrir. Si més no, no tothom en té tanta necessitat i la societat actual està qualificant les persones més tranquil·les sexualment, com a “rara avis“. En totes les classificacions que hi ha: bisexual, homosexual, transsexual, pansexual, heterosexual,…hi trobo a faltar alguna que defineixi la “moderada”. I sonarà antiquat, però trobo que la millor sexualitat és la que t’acompanya amb la teva parella durant tota una vida.

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.