Les rambles de les corals

Coral Les Cardines de Creu de Barberà (Sabadell)

A Sabadell hi ha una tradició que ja fa 13 anys que dura. Coincidint amb la Festa i Tradició, un carrer emblemàtic de la ciutat s’omple de música de corals aficionades, que omplen la Rambla de flors musicals.

Ahir, 10 de juny, va ser aquest dia de les arts i s’hi van trobar 18 corals sabadellenques i una de Barberà (Louis Vuitton), la qual tinc el plaer de dirigir. A més a més porto una coral de gent gran de la Creu de Barberà (de Sabadell), les Cardines, que va completar una molt bona actuació.

Taller de veus Louis Vuitton (Barberà del Vallès)

Va estar un dia agradable i emotiu entre gent que s’estima el cant coral. Temes diversos, seriosos, divertits, participatius. Cada entitat amb el seu estil propi, teixint un mosaic de sons primaverals, tot i l’amenaça de pluja de primera hora, que no es va complir. Senyal que ho vàrem fer bé!

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.