El discurs ranci d’Arrimadas

Cervell predeterminat a sentir-se exclò allà on vagi

Aquesta senyora és tan simple, que fins i tot fa pena.

Amb el seu complex d’inferioritat que incorpora al fet de la immigració, es planta a Catalunya amb sentiment predisposat a sentir-se exclosa. No és que l’exclogui ningú, és que l’interessa sentir-se així perquè ho ha escollit com a arma electoralista.

I va abocant verí a les xarxes, parlant en nom de tots els catalans, quan s’oblida d’uns dels veritables catalans. I sí, vaig a parlar dels de sempre, només per recordar que són els que hi eren quan Franco va decidir que Catalunya seria una colònia seva.

Cal recordar que la gent que ja vivia a Catalunya és la que s’ha sentit exclosa durant tots aquests anys.

Altra cosa és que els catalans siguem plurals, vinguts d’aquí i d’allí. I que hem arribat a crear una societat acolorida, que accepta moltes coses que ens vénen de fora. I el preu de ser tan comprensiu és ser titllat de nazi, d’excloent, de dictador.

I podríem dir allò de “digues-me de què m’acuses i et diré en què flaqueges”.

Aquesta senyora s’ha posat en boca de tothom, acusant els altres de fer-ho, dient mentides i girant com un hàmster en el seu argument. “Que només es governa per als independentistes”. I a més considera que els independentistes són només els que parlen català. I ara ve quan també parlo dels veritables catalans vinguts de fora o fills de vinguts de fora, que hem après a estimar aquesta terra meravellosa, de gent oberta al progrés i al món, que l’única cosa que ha demanat sempre ha estat el respecte.

Durant 80 anys, s’ha governat excloent els catalans, per parlar dels darreres anys. Si Puigdemont no representa tots els catalans, és perquè vostè tampoc representa tots els catalans. Tampoc Rajoy ha representat tots els espanyols, ni Pedro Sánchez ho fa. Però si us plau, aprengui d’una vegada a ser demòcrata. Si el 21D haguessin tret més vots els partits no independentistes, s’haurien aliat en un govern tripartit, exactament com ho han fet els partits independentistes, que van guanyar. Però com que està al costat dels perdedors, s’inventa fal·làcies i interpreta la llei per tal de doblegar-la cap al seu cantó.

No està parlant amb marionetes senyora Arrimadas

Permeti’m que li recordi que està parlant amb persones bastant més cultes del que vostè considera. Qui viu a màtrix és vostè i per això no se n’adona i segueix repetint discurs. Però és que en realitat, és perquè no té res més a dir.

Deixi de mentir. La independència no porta cap divisió dins Catalunya. Sabem que som un poble mixt, però també sabem que tenim la capacitat d’autogovernar-nos millor que en tres-cents anys ens han governat. I res hi té a veure si un se sent español o català. La república bilingüe de Catalunya és qui realment inclou tothom i és el futur queestà per sobre dels seus intents de fracturar-nos.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.