La bandera del poble unit

Bon dia de diumenge.
Mentre alguns dels nostres encara són a la presó per ser fidels al poble i altres han hagut de marxar per poder continuar la feina, sabent que els criticaran i els titllaran de covards, nosaltres, el seu poble, restem en peu de pau lluitant per la nostra república. Atents a qualsevol petició de qui organitza les mobilitzacions. Proposant idees, aconseguint bellugar els fonaments de la indiferència.
La veritable bandera europea

Però no és covard qui arrisca el seu nom per fer el que ha promès, sabent que l’insultaran. Els covards són els que els empresonen. Aquest són els veritables covards, i amb ells, tots els que els recolzen ja sigui directament, o amb la seva indiferència i el seu silenci. Escolta-ho Europa. Tu també cauràs. Aquesta és la teva bandera. La dels diners.

Arrimadas i Rivera, Albiol i Iceta, i altres van fent la seva per intentar separar-nos.
Ja comencen a fer campanya. Ja comencen a crear partits enganyosos amb el nom de “llibertat”. Dient que uniran Catalunya!
No bonics, no. Catalunya no la unireu per la força. La República sí que la podrà unir, perquè accepta les diferències. Vosaltres us capfiqueu en passar la rasera i que tothom porti uniforme.
La república contempla tot aquell que no se senti català. No els apartarà, seguiran sent espanyols i parlant castellà.
Però l’alternativa no té en compte qui no se sent espanyol. No entenen que és una realitat, una opció. O caixa o faixa!
Quan diuen que lluiten per tots els catalans, s’obliden dels que no ens sentim espanyols. Quina solució hi donen a això? Espanyolitzar-nos a la força. Cap més. O caixa o faixa!
Ara només hi ha dues opcions:
Tots aquells que s’autoproclamen d’anar de bon Jan, fent el fals paper de conciliadors, Colau, Iceta,… saben que si guanyen els unionistes, discriminaran més de 2,5 milions de persones? Saben que el govern central mai, MAI, traurà la monarquia? Saben que seguirem pagant als lladres? Saben que seguiran aplicant la llei al seu gust?
Si no ho saben és que són ben ignorants, irresponsables i indignes d’un càrrec polític. I si ho saben, són uns traidors.
Per això és vital que els partits independentistes s’uneixin. Tot aquell, sigui del partit que sigui que tingui clar que PRIMER CAL INSTAURAR LA REPÚBLICA, que vagi sota aquesta bandera, la bandera del POBLE UNIT.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.