Ni un pas enrere

Els polítics, els lletrats, els legalistes amb les seves trampes constitucionals, van enredant la troca. Però el poble, EL POBLE, és qui ha dit la seva a les urnes per dues vegades consecutives. PROU DE MENTIR, per part de tothom.

Ha estat el poble qui s’ha alçat. Els polítics només han de fer els que els toca. I estarem amb ells si ho fan. Però que ho tinguin clar, si qualsevol dels partits s’aparta de la línia, nosaltres seguim sent més de 2 milions de persones que només volem una cosa i tal com els hem pujat, els podem baixar.

Risc de presó?, doncs risc de presó. No ens podran tancar a tots.

Ha estat el poble qui ha posat els polítics on són i no ens importa si són ERC, JuntsxCat o CUP. El que hem demanat i ha quedat clar és que volem una REPÚBLICA INDEPENDENT. El que està clar de totes totes és que d’EspaÑa no ens arriba cap motiu per quedar-nos i molts per marxar.

Fora la gentussa de la nostra terra. Nosaltres, els que estimem Catalunya, siguem d’on siguem, som els veritables catalans i els que ens quedarem amb la terra. La bona terra de Catalunya per fer un país generós, però INDEPENDENT.

ANEM TOTS A DEFENSAR LA NOSTRA TERRA. ORGANITZEM-NOS!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.