Teories conspiratòries?

Si al meu blog hi ha poca activitat, és perquè em reparteixo per les xarxes buscant informació. I se’n troba de tota mena.

Està clar que estem al mig d’una guerra. No hi ha canonades? No hi ha trinxeres? No sobrevolen els avions carregats de bombes? No. Res d’això. Un estil de guerra moderna en un país que es ven com a desenvolupat, no s’ho pot permetre. La metralla es guarda per als pobres països catalogats com a tercer món. Gent abandonada a les propagandes mediàtiques manipulades, al silenci dels poderosos i a la desesperació.

I mentrestant aquí estem preocupats per conspiracions internes. Corren per les xarxes molts rumors. L’atemptat del 17 d’agost, la mort de la Muriel, el que pot saber el Major Trapero,…i també hi ha qui diu que ni Puigdemont, ni Junqueres volen la independència de Catalunya, perquè la independència no es demana, s’agafa. I tot el que estan fent és marejar la perdiu.

Tinc una gran capacitat de creure’m moltes coses i acceptar diferents punts de vista, però cal mantenir l’equilibri tot el possible.

El 17 d’agost agafa força. Però no s’entén que en Trapero no es pugui defensar si sap coses.

La mort de la Muriel, podria ser. Ho hem vist a moltes pel·lícules. Asseguren que havia recobrat el coneixement i de sobte va empitjorar i va morir. Tenim una llarga llista de morts al PP, com no pensar que això arribi aquí.

Però que en Puigdemont i Junqueras no estiguin per la independència de Catalunya com es pot explicar? Puc entendre o creure que hagin arribat als seus càrrecs de manera irregular, això passa també aquí, i tant!, però un cop ocupats els llocs, s’han comportat com persones que estan d’acord amb Ñ?

És cert que hi ha actituds estranyes. ERC sembla que sempre faci marxa enrere quan s’acosta l’hora de la veritat. Va sospitar, oi?

Però de debò serien capaços de fer-ho amb gent tancada a la presó?

Voldria opinions. Gràcies.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.