1O + 21D = RIC (república independent catalana)

El dia 1 d’octubre el poble català es va expressar.

I el 21 de desembre es va comprovar que el referèndum de l’octubre havia estat honest i just, és més, hi va haver més persones que varen votar independència. I és que així som en majoria els catalans que sabem que ens anirà millor sols, sense el pes d’una Espanya corrupta.

Europa hauria de saber ja que el millor que pot passar és que ens reconeguin com a país, pels drets històrics, la nostra cultura la nostra llengua i la nostra manera de fer que s’ha demostrat ben diferent de les manipulacions i tergiversacions del govern espanyol.

Europa hauria de saber que podem ajudar els espanyols demòcrates, però ens cal independitzar-nos. Només llavors, agafarà força la democràcia a Espanya. I el sud d’Europa deixarà de ser un problema.

Un nou dia compareix sota la llibertat i la justícia. No pot ser d’altra manera. Catalunya independent.

Vinga, països que ho veieu clar, reconeixeu que la Catalunya independent és la solució i la porta a un nou període de progrés. Sabeu que el poble català pot aixecar-se de qualsevol crisi i tirar endavant. Sabeu que la república catalana és per a tots els habitants de Catalunya, fins i tot els que no s’hi han adaptat. Els acceptem a tots i a tots els proporcionarem les avantatges de la independència.

Europa, desperta i sigues valenta!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.