La unilateralitat no és unilateral

Això que diuen unilateralitat, acusant el poble sobirà de “forçar” a acceptar la independència a gent que no la vol, és una mentida disfressada de veritat.

Catalunya va ser forçada a formar part d’Espanya. UNILATERALMENT. Els seus habitants van ser desplaçats per la immigració de Franco. És cert que el tir li va sortir per la culata en molts casos, ja que els que van venir a viure i no a ocupar, es van trobar amb gent afable, comerciant, oberta i tolerant. I amb els anys, són aquests, més catalans, que alguns nascuts a la terra.

Però en el mateix paquet, com deia, hi va venir gent a “ocupar” i segueixen amb aquell supremacisme espanyol de conquesta. Són aquests els que divideixen la societat catalana. Els que es creuen amb el dret de dir com governar-nos, els que ens volen robar la llengua, les tradicions sanes, la cultura.

Així doncs, aquestes persones que NO ESTIMEN CATALUNYA, no poden formar part de cap referèndum on es decideixi el futur de la nació. I en canvi les tenim en consideració. Comptem amb ells. És a dir, tenim l’opinió de l’invasor entre nosaltres. 

El govern espanyol és qui resulta unilateral perquè només fa cas de la representació monàrquica, franquista i imperialista que viu a Catalunya, negant un referèndum vinculant. Davant d’aquesta negativa, per una banda entenc perfectament el camí pacífic cap a la victòria inalterable de la república catalana. Per una altra, l’1 d’octubre es va fer un referèndum LEGAL, per molt que li diguin unilateral, ja que no quedava altra opció i no podem dir que el 50% de la població catalana no vol separar-se d’Espanya, perquè aquelles persones que no estimen Catalunya, no són catalanes.

L’1 d’octubre hi vam participar els que realment creiem en la democràcia, alguns van votar que NO volen separar-se d’Espanya. Aquest són els que compten. Els que van tenir el valor de sortir aquell dia per anar a votar.

Als altres, el govern espanyol els va enganyar. Si no van anar a votar, és el seu problema. La decisió s’ha de prendre pel mandat de l’1 d’octubre.

Igual que amb les religions que es consideren sectes quan el nombre de seguidors és menor, i que el cristianisme és en realitat una gran secta, el govern espanyol és unilateral pel que fa d’imperialisme sotmetent altres terres que tenen trets de nacions.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.