Fem vàlid l’1 d’octubre de 2017

Ja en tenim prou d’atacs, de judici-circ-farsa, d’insults i amenaces. Ja n’hi ha prou de governs covards, de negativa rere negativa. N’hi ha prou de mantenir una monarquia feixista, de tenir governs no dialogants enquistats en el NO.

Potser que ens plantegem tornar a ser el poble de l’1 d’octubre. Preparem-nos per al nou 1 d’octubre del 2019 i acabem la feina.

http://www.blogodisea.com/las-avestruces-esconden-la-cabeza-debajo-de-la-tierra.html

Si Europa no en té prou, és el seu problema. Crec que amb tots els actes d’atac a la nostra cultura, les negatives de diàleg, les pallisses a la població pacífica que volíem votar, els robatoris amb les fiances, les acusacions a les víctimes i l’atac directe a la llengua n’hi hauria d’haver ben bé prou de ballar l’aigua al govern Ñ.

Només si ens movem com a “muralles humanes” els podem acabar d’ensorrar. I no parlo del poble castellà humil, comprensiu i noble. Parlo de tota la púrria que ens ataca. Ja n’hi ha prou d’aguantar. PREPAREM-NOS, MOVEM-NOS I FEM REALITAT EL QUE HAURIA D’HAVER ESTAT REALITAT AL 2017!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.