Projecte Verkami

Dilluns dia 3 d’agost a mig matí, s’inicia la meva campanya a Verkami.

https://vkm.is/arriscat

Aquests dies de pandèmia, han passat moltes coses. Els dos darrers mesos els he dedicat a recuperar cançons de joventut i com que explicaven un conte, m’he animat a escriure una novel·la.

Per les seves característiques, crec que pot ser molt útil per promoure la lectura a estudiants de l’ESO. La intenció és afegir un al·licient per recordar la història i es pot adequar per fer treball literari.

De Kenya al Canadà és una narració d’aventures i amor. Basada en 13 temes que vaig  crear entre 1975 i 1985, consta doncs, de 13 capítols, a cada un dels quals hi trobareu un QR que us portarà al vídeo o a l’àudio de la cançó que el va inspirar.

Per tal de recuperar una mica la inversió feta, en el pitjor moment de la meva vida laboral, he confiat en Verkami. Hi ha un objectiu a complir que és molt baix (300 €), per evitar pinçar-me i haver de perdre els diners. Per altra banda, Verkami em cobrarà una part important de la recaptació a no ser que superi els 800 €. Per això us demano ajuda.

Podeu col·laborar reclamant una recompensa, he posat el CD Arrisca’t (2019) i la novel·la De Kenya al Canadà. Es pot comprar tot junt i estalviar 3 €. També hi ha l’opció de col·laborar desinteressadament sense rebre material. He posat dues quantitats que si us interessa, podeu demanar que adapti a les vostres possibilitats.

Moltes gràcies per endavant.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.