De Kenya al Canadà

Bon dia,

Us vull explicar una petita història.
Al desembre vaig demanar una excedència de la meva feina fixa, per poder-me dedicar a la música.
Tenia sis corals per dirigir que em donarien la meitat del sou que treia a l’administració, però el doble de satisfacció professional i personal.
Tot va anar bé fins el 15 de març.
El 4 d’abril, el virus del covid19 se’n va endur la mare.
Després del dolor, agut dolor de la pèrdua, em vaig recuperar una mica, (mai del tot, això no ho superaré), i em vaig dir que encara que m’hagués quedat pràcticament sense feina, havia de fer un giravolt a la meva vida, ja que també soc persona de risc per edat i patologies pulmonars i …
He d’aprofitar el temps!
Quan era jove vaig escriure un munt de cançons.
Entre elles, una sèrie de 12-13 temes que explicaven un somni.
I aquests dies de pandèmia, per espaventar els fantasmes, m’he decidit a invertir algunes hores i els diners que havia estalviat, en arreglar aquelles cançons i escriure el llibre que duia dins el cap.
Vaig contactar telemàticament amb un arreglista i el resultat em sembla molt bo.
Ara em trobo amb el text d’una petita novel·la i els arxius d’àudio de 13 peces.
I no sé què fer. 😳
Com s’aconsegueix que això surti al món i m’aporti centimets per recuperar la inversió?
No cal ser milionari, però poder pagar les despeses, m’aniria molr bé!
 
Ho provo per aquí, però algú em pot ajudar?
Em parlen de CDBaby i ho estic mirant, em parlen d’Spotify i no m’hi entenc, …
Us adjunto fragments del llibre i un recull de les cançons.
Són les aventures d’una estudiant de biologia que deixa la carrera i es treu el carnet de pilot d’avioneta. Això li permet trobar feina primer a Kenya en una petita expedició, i després al Canadà on aconsegueix fer una cabana al costat d’un llac, que era el seu somni. Les cançons expliquen la història.
Jo crec que són un projecte nou. Una lectura acompanyada de la seva banda sonora.
N’estic contenta del resultat.
Gràcies.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.