Carta a Inés Arrimadas

Senyora ARRIMADAS, quan acuses en Puigdemont de tenir només una visió independentista, et veus a tu mateixa tenint una visió anticatalana?

1. Una república catalana construïda amb l’empenta del poble que l’ha demanat, no permetrà l’aïllament de cap català, espanyol, o català-espanyol que vulgui viure en ella. No menteixis més sobre aquest tema.

2. Et recordo que el senyor Puigdemont estava tranquil a Girona fent d’alcalde. Va escoltar el poble (cosa que tu no fas), i va prendre la decisió de representar-nos, implicant-s’hi fins al punt de posar en perill la seva llibertat personal. On haguessis arribat tu? Si el PP t’amenaça, que ho farà, seràs capaç de defensar les teves idees fins al final? (Ja hem vist que el PSOE, ha claudicat).

 

3. No només de Puigdemont viu el poble català. Civils implicats i consellers compromesos. Ho tens tu al teu partidet o vas d’estrella com el Real Madrid? En Rivera t’ha cedit el lloc, perquè també té el cul brut i sap que no podria enfrontar-se a ningú. O sigui que la corrupció també us ha esquitxat, encara que la vulgueu difuminar.

4. Si ens acuses de no comptar amb tots els catalans, amb qui comptes tu? Amb bastants menys, és evident. Què ens tens presents als 2.5 milions de persones que portem més de 5 anys demanant diàleg per arreglar la situació? Què ens ofereixes? El 155? Si tant dius que ens estimes, on eres tu o C’s quan es van anul·lar els nostres estatuts? Amagadets, esperant que tot continués igual, sota el govern central. Ah, com correu ara, que us ho veieu al damunt! I com que no s’ha volgut arreglar i hem tirat per la solució més lògica, la de separar-nos, quina sortida tens que no sigui ajupir-se?

5. Sí. Volem diàleg per separar-nos. L’hora del diàleg per a altres solucions, va passar. Vam arribar a un carrer sense sortida. Perquè el PP s’ha arrelat a Espanya amb tota la seva corrupció per anar contra Catalunya exclusivament. Res més els importa. I nosaltres volem progressar, gestionar-nos, respectant tothom que estigui a la terra nostra.

6. Fixa’t en les diferències

  • Uns polítics capaços d’anar a la presó pel seu poble, enfront uns polítics falsos i corruptes que segueixen mentint, estafant, manipulant i reprimint. Llegeix premsa estrangera. Allí no s’ho amaguen.
  • Un poble pacífic que està unit per un propòsit de progrés, obert a que tothom pugui viure a la república, conseqüent amb l’avenç i la democràcia, en front un poble de “a por éllos”, unit només per l’odi, capaç de votar un partit corrupte, pel sol fet de què és l’únic partit que s’enfrontaria violentament contra els catalans, sense tenir en compte cap més compromís. Els importa poc si aquest partit fa servir els fons comuns per autofinançar-se o per viure de renda sense fotre brot, posant parents i amics a guanyar incomptables quantitats de diners, disposats a portar un tren d’alta velocitat a un poble minúscul, per no haver-lo de portar a qui tant odien, i els importa poc que sigui un partit que està enfonsant el país. Només els interessa acabar amb nosaltres.
  • Puigdemont, els Jordis i els Consellers, representen gent pacífica i determinada. Tu representes gent rancorosa i violenta. No per utilitzar la violència física a les manifestacions, que ja sabem que sempre hi ha provocadors, sinó per posicionar-se al costat de la venjança, el càstig i la repressió. Per no entendre la identitat d’una nació mil·lenària. Et recordo que a qui apliquen el 155, és al TEU POBLE, que tan dius estimar. No he escoltat cap proposta d’apropament a la situació real del problema per part vostra. Les generalitats sobre legalitat, no són raons que ens convencin perquè són com promeses fetes al vent. No teniu programa. No teniu visió. Només teniu ràbia.
  • L’educació, el pacifisme i la determinació que ha mostrat el poble català al costat de la república, és autèntic i ve de molt lluny. Vosaltres darrerament esteu copiant amb grans esforços la conducta de la pau i l’ordre com a estratègia per guanyar vots (igual que la vice-presidenta Sáenz, que s’està mossegant-se la llengua per contenir la seva ira, que darrerament li ha portat males conseqüències i com li costa, com pateix!), no pas perquè us surti de l’ànima. Recorda, tard o d’hora, el llop ensenya les urpes. I les teves urpes d’ambició se’t veuen una hora lluny.

No som perfectes, però som conseqüents.

Lluitem per la justícia, no per la venjança.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.