ÀNIMS!!!!! EL MILLOR PLAT ES COU A FOC LENT

Ens estan fent pressió i és bo!

Ens insulten i és bo!

Ens manipulen la informació i és bo!

M’he tornat boja?

Si bé, m’agradaria que les coses no anessin així, no hem d’agafar-ho pel costat negatiu. Tot pot ser bo. I és bo, que estiguin així d’enfadats, perquè recordeu que l’agressivitat és el recurs de qui no sap fer res més i és senyal d’impotència.

Hem de pensar que la República és una realitat. Una realitat que estem construint entre tots i cada dia.

Ja he fet el comentari, però val la pena tornar-ho a recordar. Quan estudiàvem història, en els meus temps, socials li diuen ara, ens trobàvem al primer tema, l’edat del ferro i al segon els egipcis. Puf! Com un bolet.

O llegíem, el 1789 hi va haver la revolució francesa, com si una tarda després de dinar, haguessin decidit guillotinar els nobles i prendre la Bastilla.

No. Les coses es van fent a foc lent. Nosaltres tenim la paella pel mànec en el fet de NO OBLIDAR que la tenim. És la constància, la tortuga, la que guanya la cursa, encara que la llebre sigui més ràpida i vagi armada fins a les dents. És el fet de tenir clar que volem una democràcia de debò, una república ciutadana, un govern mereixedor de la nostra confiança.

I qui mereix més la nostra confiança que aquells que són a la presó o a l’exili per defensar el que vàrem demanar?

Hi ha molt més a sobre la taula europea del que sabem. A Espanya no li agrada haver de fer eleccions tan aviat. I per això, les seves rebequeries. És un punt a favor nostre. Ja sabem que els altres punts els estan intentant guanyar amb el seu poder sobre la “justícia”, controlant escoles, mitjans de comunicació, escampant mentides i tergiversant paraules. Però si s’han tornat tan bojos que fins i tot prohibeixen el color groc! Estan nerviosos!

Així, que ànims. Ara vindran dies llargs de parlaments, hem de mostrar què serà la república i per què no li han de tenir pas por. I el groc és el nostre color!!!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.