Ajudeu-nos i us ajudarem

A Espanya, igual que a Europa i al món, hi ha gent molt vàlida, molt democràtica, solidària i plural. Però sabem que a la nostra península s’hi congreguen les restes d’un règim imperialista i dictatorial, que ara per ara no es pot treure. Hi ha massa por.

Són gent sense criteri que ha decidit adoptar com inamovible, la teoria d’ “amb Franco estàvem millor“.

Hem d’arribar a aquells que volen com nosaltres, tenir un país progressista, obert i col·laborador amb la cultura, les races, les tendències, la tecnologia equilibrada, el planeta, l’educació,…

Ajudeu-nos que us ajudarem, és la millor estratègia. És posar en marxa la primera peça d’una reacció en cadena.

Catalunya no oblida. Ho sabeu. Igual que no oblida el sotmetiment per la força, tampoc oblida qui l’ajudi a assolir la seva meta. La independència de Catalunya, s’ha dit ja, però no prou vegades, és un bé per a tota Espanya i m’atreviria a dir, per a tota Europa.

Davant vostre, Espanya i Europa, teniu un poble pacient, constant i pacífic que no es rendeix a l’oblit. Que té les millors iniciatives d’inclusió social, que obre l’educació al pensament crític, que afavoreix la investigació, la pluralitat. Teniu davant vostre el futur i no el deixeu caminar.

Un cop assolida la independència catalana, la consolidació de l’estat vindrà definida altre cop per la voluntat del poble. No deixeu passar aquesta oportunitat. Us ajudarem. Segur. I llavors, quan la cultura democràtica sigui denominador comú, es podran esborrar les fronteres.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.