Contagi adolescent

M’he arrisca’t i he fet un CD amb alguns temes de la meva adolescència. Són temes arreglats al jazz, però molt senzillets. Parlo de tot, hi ha tres temes d’amor, dos sobre la força interior, tres d’històries imaginàries i dos que pertanyen a un nou projecte. Es tracta d’una aventura pensada per a mi mateixa. Perquè jo volia anar a viure al Canadà, a una cabana al costat d’un llac i lluitar per la meva supervivència de forma natural. Volia fugir de l’ésser humà perquè només en coneixia la seva ambició desmesurada i el seu despreci per la natura. Sempre m’han agradat les coses vives i fins i tot les que no ho estan.

Així doncs vaig muntar la meva pròpia biografia, pensant que així seria la meva vida. Que hauria de marxar lluny i sentiria el pes de la ruptura amb el meu món. Però un cop allí, sabia que l’existència, encara que dura, ompliria els meus dies amb millors sensacions, que farien que m’oblidés de tornar. Així una cançó parla de la marxa i l’altra parla del desig de quedar-me allà.

També hi ha dues versions, és a dir, dues cançons amb dos lletres. I això ha estat així per un motiu, que ja és una altra qüestió. Però aquí estan.

En fi, que ja el tinc, el CD!!!! El dia que vaig fer 60 anyets va arribar, després de tot un estiu de  passar partitures, gravacions, proves de dissenys gràfics,…

Podeu escriure al blog. I aquí al costat dret de l’article, teniu un enllaç a la primera cançó, que dona nom a l’àlbum. Es diu, efectivament: “Arrisca’t”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.