Contagi adolescent

M’he arrisca’t i he fet un CD amb alguns temes de la meva adolescència. Són temes arreglats al jazz, però molt senzillets. Parlo de tot, hi ha tres temes d’amor, dos sobre la força interior, tres d’històries imaginàries i dos que pertanyen a un nou projecte. Es tracta d’una aventura pensada per a mi mateixa. Perquè jo volia anar a viure al Canadà, a una cabana al costat d’un llac i lluitar per la meva supervivència de forma natural. Volia fugir de l’ésser humà perquè només en coneixia la seva ambició desmesurada i el seu despreci per la natura. Sempre m’han agradat les coses vives i fins i tot les que no ho estan.

Així doncs vaig muntar la meva pròpia biografia, pensant que així seria la meva vida. Que hauria de marxar lluny i sentiria el pes de la ruptura amb el meu món. Però un cop allí, sabia que l’existència, encara que dura, ompliria els meus dies amb millors sensacions, que farien que m’oblidés de tornar. Així una cançó parla de la marxa i l’altra parla del desig de quedar-me allà.

També hi ha dues versions, és a dir, dues cançons amb dos lletres. I això ha estat així per un motiu, que ja és una altra qüestió. Però aquí estan.

En fi, que ja el tinc, el CD!!!! El dia que vaig fer 60 anyets va arribar, després de tot un estiu de  passar partitures, gravacions, proves de dissenys gràfics,…

L’estic regalant a amics i coneguts. Però si algú més en vol tenir una còpia, li faré arribar per 12€, que m’ha costat molt de fer i si l’he d’enviar per correu la cosa puja més encara!

Podeu escriure al blog. I aquí al costat dret de l’article, teniu un enllaç a la primera cançó, que dona nom a l’àlbum. Es diu, efectivament: “Arrisca’t”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s