Fins més amunt del monyo!

I MOLT més amunt del monyo. Quin lideratge permetem que porti a la ruïna el poble català?

Com és que ens sembla bé passar de tenir a la mà una independència per a Catalunya, a normalitzar un estat de submissió, un rendiment, una acceptació de pecat i una conformitat de rebre engrunes i promeses que sabem que porten més de 300 anys sense complir?

Com podem permetre aquesta absurditat d’omplir la nostra terra amb immigrants que no volen integrar-se? Com hem permès tenir una Generalitat que només es preocupa de donar-los ajuts econòmics, però no els exigeix que coneguin la llengua i els costums? Que venen aquí i és com si no haguessin marxat d’allà! Que si nosaltres féssim el mateix, hauríem d’adaptar-nos als seus costums, però aquí els ho permetem tot! Fins envair-nos. I abans que em digueu que soc xenòfob i cent qualificatius més d’insults que demostren la impotència de donar explicacions, ja us dic que estic a favor de la immigració, però amb la condició d’INTEGRAR-SE allà on es va. Aquí no duem vel, aquí mengem de tot, aquí som laics, aquí parlem català, aquí fem castells i ballem sardanes. Qui no vulgui acceptar i integrar-se, que marxi. És fàcil.

Quina broma és aquesta?

ÉS EL PREU DE SEURE AL SOFÀ, ESPERANT QUE ALGÚ ALTRE ARREGLI EL MERDER.

MOBILITZEM-NOS. ENS TOCA!

I recordo que el feixisme, el nazisme i qualsevol altra filosofia d’imposició i conquesta, NO SÓN OPINIONS. SÓN DELICTES. Que anem molt ràpid a desnonar una iaia que no pot pagar el pis, però permetem el delicte de venir a conquerir-nos, el de no parlar la nostra llengua, el de no acceptar les nostres normes. Deixem de ser “xupiguais”, que estem perdent el nord, el sud, l’est i l’oest.

Aquí teniu una sola mostra que ja justifica la independència de l’estat opressor, corrupte i medieval que ens domina. Totes sabeu que la llista és més llarga que els crèdits de Ben Hur.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.